Inwoners uit de gemeente Groningen hebben in 2018 weer gretig gebruikgemaakt van de kortingsbon voor een regenton. De gemeente Groningen biedt per ton € 17,50 korting. Door het grote succes wordt de actie nu verlengd tot 1 oktober 2019.

Waarom een regenton?
Met een regenton wordt regenwater gemakkelijk opgevangen en opgeslagen. En is er altijd voldoende water voor de planten in je tuin. Het is gratis en bovendien kalkvrij, dus ook heel geschikt voor het lappen van de ramen!

Operatie Steenbreek
De gemeente Groningen ondersteunt met de kortingsbon de doelen vanuit Operatie Steenbreek. Steeds vaker ontstaan in de stad namelijk problemen met de afwatering, waardoor bijvoorbeeld kelders onderlopen. Een groene tuin én natuurlijk een regenton zorgen ervoor dat niet al die regenbuien door het riool hoeven worden opgevangen.

2 antwoorden
  • sillaschouwstra
   sillaschouwstra zegt:

   Beste Marja,

   Met de bon kun je naar alle bouwmarken in de gemeente groningen die op de flyer zijn genoemd. Daar vind je allerlei formaten regentonnen in diverse prijsstellingen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *